1 KM Kids Run

Voor de jongste sportievelingen van 4 tot en met 8 jaar is de Kids Run (1 km) een mooi begin. Kinderen die meedoen aan deze afstand lopen één ronde om de grote vijver in het Noorderplantsoen. Bij kinderen tot en met 6 jaar mag er één begeleider of coach gratis meelopen. Voor kinderen vanaf 7 jaar is begeleiding niet toegestaan. Familie en bekenden mogen natuurlijk wel aanmoedigen langs het parcours. 

De kinderen worden onderverdeeld in vier verschillende leeftijdscategorieën. Alle deelnemers ontvangen na afloop een echte medaille om op school en thuis te laten zien. Ook scholen en verenigingen kunnen meedoen aan dit onderdeel en een groep inschrijven.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

1 kilometer Plantsoenloop Groningen

Ren samen met vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes door het Noorderplantsoen tijdens de 1 kilometer Kids Run! Samen net voor de zomervakantie een super leuke dag vol plezier en sportiviteit. Ben jij de snelste van de klas? Laat het zien tijdens de Plantsoenloop Groningen

GROEPEN

Wil je liever samen lopen met een groep? Je kunt je vanaf 10 personen inschrijven als groep. Gaan jullie samen de uitdaging aan?