Inschrijven

De Plantsoenloop Groningen is de oudste en gezelligste loop van Groningen met afstanden voor jong en oud. Het parcours loopt door het prachtige, heuvelachtige Noorderplantsoen met een sfeervolle start en finish op de Oranjesingel. Op zaterdag 9 november 2024 gaat de 66ste editie van deze prachtige loop van start. Deze klassieker van het Noorden wil je niet missen!

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Ontdek alle afstanden

Op zaterdag 9 november 2024 vindt de 66ste editie van de Plantsoenloop Groningen plaats.
Deze hardloopklassieker bestaat uit vier fantastische afstanden voor jong en oud. Voor welke afstand ga jij?

Hardloopfeest in Groningen

Plantsoenloop Groningen is voor iedereen! Met vier verschillende onderdelen en afstanden van 1 KM tot 8 KM is het een hardloopevenement voor zowel de ervaren als beginnende hardloper. 

GROEPEN

Samen met vrienden of collega’s op ontdekkingstocht? Dat is mogelijk vanaf 10 personen. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie. 

Ontdek het parcours

De Plantsoenloop Groningen is dé hardloopklassieker van het Noorden. Al jaren genieten hardlopers jaarlijks van een prachtig evenement in het Noorderplantsoen. Een loop met mooie prestaties, gezelligheid en met name een erg mooie omgeving. Ontdek het parcours en maak je klaar voor een fantastische Plantsoenloop Groningen!