PLG opening 24

Inschrijving geopend voor de Plantsoenloop Groningen 2024!

De inschrijvingen voor hardloopklassieker de Plantsoenloop Groningen zijn geopend! Op zaterdag 9 november is het Noorderplantsoen de thuisbasis van de 66ste editie van de loop.

Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor vier verschillende afstanden. Voor de kids is er een 1 KM, 2 KM en 4 KM loop. Deelnemers vanaf 12 jaar kunnen meedoen aan de 4 KM en 8 KM Plantsoenloop. Tijdens de loop genieten de deelnemers van een prachtige omgeving in het groene hart van de stad.

Kids Runs

Jaarlijks lopen veel kinderen mee tijdens de jeugdlopen van de Plantsoenloop. Al vanaf 4 jaar oud kun je deelnemen aan één van de onderdelen van het populaire hardloopevenement. Er is namelijk een 1 KM Kids Run voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een 2 KM Kids Run. De langste Kids Run is 4 KM (10 t/m 14 jaar). Daarmee is de Plantsoenloop écht een loopfeest voor iedereen.

Traditiegetrouw doen er ook veel scholen mee aan de Plantsoenloop. Een mooie gelegenheid om samen sportief bezig te zijn. Alle finishers krijgen na afloop een mooie Plantsoenloop medaille.

Goede doel

De Plantsoenloop steunt ook dit jaar een prachtig goed doel. Samen met alle deelnemers wordt er dit jaar geld opgehaald voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis. Zij zetten zich in om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt het goede doel steunen door een donatie te doen bij inschrijving of een actiepagina aan te maken.

Deel dit bericht

Meer nieuws